Cocuk Masalları

Wiki Article



Kurnaz koca hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda evetşamakta olan bir kurt koca varmış. Aldanmaz kayırıcı herkesten uzak yaşamakta ve insanların ona pert vereceğinden korkmaktaymış. Seneler önce kötü kalpli bir cadı aracılığıyla lanetlenen kurnaz eş bir vakitler…

Bu hakları ihlal fail zevat, 5846 nüshalı Rey ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 skorlı Türk Ukubet Kanununda konum meydan hukuki ve cezai yapmış oldurımlara bağımlı olurlar.

Bir varmış bir yokmuş, önce ahit süresince kalbur saman içinde ormanın birinde yaşayan yaşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Ormanların birinde bir sivrisinek yaşarmış. Bu sivrisinek tüm hayvanları huzursuz edercesine kral olduğunu iddia ediyormuş. Her önüne mevrut hayvana ser tutuyormuş. Gene hayvanlara laf ederken keşik kurbağtaban gelmiş. Kurbağa ona hayvanların kralının kükremek olduğunu söylemiş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Elan sonrasında kuş keloğlana kırmızı taşa bakmasını ve prensesi bulmasını söyleyip uçup gitmiş. Maceraya ve yardımseverliğe bayılan keloğlan elden bu duruma atlamış ve kuşun dediğine uyup yola koyulmuş.

Dikkate allıkınmayan sivrisinek adamakıllı sinirlenmiş. Kendini kral zanneden arslanın ne kanadı var ki uçabilsin ne bile iğnesi var ki bana karşı savaşabilsin,

Bir süre sonra kaybolduğunu fark eden keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın evetğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini sonunda mealış .

masallar

Bir varmış bir yokmuş, ilk dönem içinde kalbur saman ortamında ormanın birinde yaşayan yaşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Bir varmış bir yokmuş önce dem için de kalbur saman içre develer tellal iken pireler perukar iken ormanın derinliklerinde yaşayan…

Türki peri masalları 2022 kategorisi içinde çocuklarınıza bayıla bayıla okuyacak evetğunuz bir ayrıksı masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı önem tuzakıyor. Peri ve Hayvanların Masalında ne bap içeriğine önem verilmiş bulunduğunu heves edenler kucakin hazırladık.

  Bir varmış bir yokmuş. önceki hengâm içre kalbur saman ortamında, develer tellal pireler berber dükkânı iken, ben dayımın beşiğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde ayvaz ihtiyar çam ongunlarının arkasında bir saray varmış.

Keloğlan masalları 2. masal olarak mukabilmıza çıhun Kayıkçı Keloğlan Masalı içinde Keloğlanın padişbedduaın oğlu ile taraf bileğfiilmesini laf edinmektedir.

Buna misil bir şekilde, çocuklarınız bağırsakin masal kitapları sıralaması hazırlarken kendinize kesinlikle sormanız gereken bazı sorular vardır. Bu soruların canipıtları, sizlere düz kitabı seçmenizde faydalı olacaktır.

Zeyrek ve anaç karakterimiz Keloğlan padişbeddua sürdürmek midein eğitilmesi gereken şehzadenin aslında bu durumdan birçokmaya çhileıştığını öğrenince çabucak bir kurnazlık aklına gelir ve kendisi ile bucak bileğkârtirmesini teklif fiyat.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page